Network Zealand. Din indgang til samarbejdspartnere og leverandører i hele Danmark

Det behøver ikke være så svært. Vi har gjort al forarbejdet, så du som bygherre eller anden udbyder af større opgaver kan få kontakt til lokale, regionale, nationale og sågar internationale leverandører og underentreprenører ved et enkelt klik.

Vi fungerer således som ‘one point of entry’, og leverer stort set alle produkter og ydelser til større byggerier og projekter.

Vi bygger bro mellem hovedentreprenører eller offentlige udbydere og virksomheder over hele landet. Formålet er, at gøre det let for udbydere af opgaver at få kontakt til lokale virksomheder, der kan løse en given opgave hurtigt, effektivt og i en høj kvalitet.

Medlemmerne af Network Zealand er parate til at samarbejde med andre virksomheder om bud på enkeltstående opgaver eller delentrepriser i forbindelse med f.eks. større anlægsprojekter lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Derved formår vi at udnytte kompetencer og ressourcer på tværs af de enkelte medlemsvirksomheder og sikrer dermed udbyderen den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for at høre mere på info@networkzealand.com eller Telefon +45 44 225 225.

 

 

 

XX