Medlemmer

Blandt medlemmerne af Network Zealand findes en lang række virksomheder med specialer og kompetencer indenfor en bred vifte af fag. Derfor kan vi altid stille med det rigtige hold af virksomheder til en given opgave. Her finde du en oversigt over medlemsvirksomhederne.

 

 

Hos Carl Stahl A/S har vi Danmarks største udvalg af produkter indenfor løftegrej og wireteknik. Derfor kan vi altid tilbyde den helt rigtige løsning på enhver løfteopgave.

Hos OTS har vi specialiseret os i udførelse af lovpligtige eftersyn, fejlsøgning og reparation både på værksted eller ude i marken, samt at hjælpe større og mellem store virksomheder, som står og mangler kvalificeret arbejdskraft.
Dansk Mobil Beton A/S er den eneste udbyder af mobilbeton i Danmark. Når du handler hos os, kommer betonværket til dig, og din beton produceres på stedet i lige præcis den mængde og kvalitet, som du ønsker. Dermed sparer du både penge og miljøet.
  WILLBRANDT Gummiteknik har i årtier konsekvent specialiseret sig i produkter inden for elastomerteknik og er kendt hos sine kunder i hele verden som kompetent problemløser og leverandør.
  LF VAGT er et dansk privatejet autoriseret vagtfirma med over 20 års erfaring indenfor sikkerhedsbranchen, lige fra større koordinerede sikkerheds- og dørmandsopgaver, til mere specialiserede områder indenfor vagt og sikkerhedsbranchen, herunder bl.a. opgaver indenfor socialforsorgen.
  Beierholm er det oplagte valg for små og mellemstore virksomheder, private og erhvervsdrivende, der leder efter en kompetent og professionel revisions- og rådgivningspartner.
  Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Det lyder måske overdrevet, men faktum er, at hos os er ingenting så firkantet, at vi ikke kan bøje, klemme og bukke det til den form, der passer jer bedst.