Medlemmer

Blandt medlemmerne af Network Zealand findes en lang række virksomheder med specialer og kompetencer indenfor en bred vifte af fag. Derfor kan vi altid stille med det rigtige hold af virksomheder til en given opgave. Her finde du en oversigt over medlemsvirksomhederne.

 

 

Hos Carl Stahl A/S har vi Danmarks største udvalg af produkter indenfor løftegrej og wireteknik. Derfor kan vi altid tilbyde den helt rigtige løsning på enhver løfteopgave.

Hos OTS har vi specialiseret os i udførelse af lovpligtige eftersyn, fejlsøgning og reparation både på værksted eller ude i marken, samt at hjælpe større og mellem store virksomheder, som står og mangler kvalificeret arbejdskraft.
  WILLBRANDT Gummiteknik har i årtier konsekvent specialiseret sig i produkter inden for elastomerteknik og er kendt hos sine kunder i hele verden som kompetent problemløser og leverandør.
  LF VAGT er et dansk privatejet autoriseret vagtfirma med over 20 års erfaring indenfor sikkerhedsbranchen, lige fra større koordinerede sikkerheds- og dørmandsopgaver, til mere specialiserede områder indenfor vagt og sikkerhedsbranchen, herunder bl.a. opgaver indenfor socialforsorgen.
  Beierholm er det oplagte valg for små og mellemstore virksomheder, private og erhvervsdrivende, der leder efter en kompetent og professionel revisions- og rådgivningspartner.
 Uplevel Hos Uplevel er vi specialister i analyse, strategi og kommunikation. Vi har ikke færdiglavede koncepter eller løsninger, som vore kunder skal passes ind i. Vi kommer med os selv og en tro på, at vores tilgang og erfaring, kombineret med kundens indsigt gør, at vi kan skabe de bedste resultater sammen.