NyhederWILLBRANDT Gummiteknik bygger nyt dansk hovedsæde

Af Ole Keinicke Christensen, 20. april 2017
Direktør i WILLBRANDT Danmark, Johnny Anekjær fortæller om planerne for det nye byggeri

Fortsat vækst får WILLBRANDT Gummiteknik A/S i Haslev til at investere i grund til nyt dansk hovedsæde.

Hvis det er lavet af gummi og på nogen måde sørger for at begrænse vibrationer, så er der god sandsynlighed for, at det er Willbrandt Gummiteknik, der står bag. Kunderne er jernbane-industrien, vind, marine og militær - og snerydning i f.eks. lufthavnene.

- Vi havde egentlig ikke fokus på lufthavne, men vi overtog et mindre firma for nogle år siden, og de leverede til Kastrup. Nu leverer vi skær til sneplovene, der rydder landingsbanerne og vi leverer de klodser, der holder flyenes hjul, fortæller Johnny Anekjær.

Han er administrerende direktør i den danske afdeling af Willbrandt Gummiteknik. Et tysk firma, der har haft afdeling i Danmmark i snart 25 år, siden 2005 med Johnny Anekjær i spidsen - og siden 2006 med adresse i Haslev.

- Da jeg kom til havde vi vel fem store kunder, som hver købte ét produkt hos os. Nu leverer vi hele pakken - og til mange flere kunder, fortæller Johnny Anekjær.

Væksten har fem gange kastet en gazelle-kåring af sig i Børsen. Og nu betyder det også, at lokalerne i Grobund på Finlandsgade er blevet for trange.

Løsningen er fundet

Willbrandt Gummiteknik har købt den store grund for enden af Grønlandsgade lige over for Haslev Flisecenter og Sadolin Farveland. 11.000 kvadratmeter med god plads til et lager, hvor varerne er til at komme til.

- Nu er aftalen på plads og vi går i gang med byggesagen. Vi regner med at gå i gang med selve byggeriet i 2018 og så flytte ind i 2019, siger Johnny Anekjær.