NyhederNy gratis app gør det lettere at beregne den rigtige mængde beton

Af Ole Keinicke Christensen, 14. juni 2016
Den nye og gratis app fra Dansk Mobil Beton A/S gør det let for både den professionelle og gør-det-selv-håndværkeren at beregne den præcise mængde beton til en støbning.

Dansk Mobil Beton A/S står bag en ny app (Betonregner), der gør livet lettere for både professionelle og gør-det-selv-folket, når man skal finde den rigtige mængde beton til forskellige støbeprojekter.

De fleste, der arbejder med beton, kender nok problemet. Hvor meget beton skal der bruges til det rendefundament, man lige har gravet ud til og hvordan er det nu man beregner det?

Nu er det slut med blyant, papir og formelhæfte. Med den nye app Betonregner, indtaster du bare målene på din støbning og så får du resultatet med det samme. Nemt og altid ved hånden via din smartphone.

Vi oplever ofte, at kunder ringer og spørger hvor meget beton de skal bruge til en given støbning. Det kan nemlig være svært at gennemskue præcis hvor meget, der skal bestilles og så kan det være rart med lidt hjælp til at finde den rigtige mængde. Derfor lavede vi for nogen tid siden en beregner på hjemmesiden, hvor alle kan gå ind og beregne den rigtige mængde beton, fortæller Teknisk Direktør i Dansk Mobil Beton A/S Steen Madsen.

Beregneren har vist sig at være en stor succes og derfor har vi nu taget skridtet fuldt ud og gjort beregneren mobil. Når du har beregnet hvor meget beton, der skal bruges, kan du via den nye app ringe direkte til os og bestille betonen med det samme. Lettere bliver det ikke.

Gratis for alle
App’en er gratis for alle, og du kan godt bruge den uden at være kunde hos os, men vi ser selvfølgelig gerne, at du bliver det.

Vi vil løbende opdatere app’en med nyt indhold, der er relevant for alle, som arbejder med beton, slutter Steen Madsen.

Læs mere om den nye app her.